Make your own free website on Tripod.com

LINKS

Pàgina principal:
L'Adam vist pels seus companys:
AFOTOS:

¿Adam, ets gai? Preguntes freqüents...

Si hi ha una pregunta freqüent sobre la vida de l'Adam és si és "GAI". Sí, "GAI" i no "GAY", perquè així és com li pregunta la gent. L'Adam normalment riu, diu que li ho preguntin a la seva nóvia i va a explicar als seus amics que li han tornat a fer "la pregunta", no sense un punt d'orgull. Hi ha qui diu que tot és qüestió de temps. L'Adam només besa als llavis si està enamorat.

¿ON ESTÀ SANTI VILLAS?

Aquesta és una pregunta relativament menys freqüent, sobre tot perquè se'ls pot veure junts tot sovint. Nens i nenes, no li ho pregunteu més. L'Adam no és el secretari del Santi (perquè aquest no li vol pagar un sou)

¿QUI LI FEIA ELS GUIONS I ELS REPORTATGES?

Els guions i els reportatges són responsabilitat seva, igual que el manteniment del seu cotxe i lligar-se els cordons de les sabates.

¿TÉ NOVIA?

Sí, i és més maca i inteligent que ell.

¿VIU AMB ELS PARES?

No, viu amb els seus germans, als quals manté sota un regnat de terror i despotisme (això si, relativament ilustrat)

¿QUINS HOBBIES TÉ?

Apart de ser un home orquestra en tots els sentits de la paraula (i el sentit de l'olfacte és el que més s'en resent quan comença a "tocar"), l'Adam escriu molt. Ha arribat a escriure contes sobre un règim d'aprimament que va fer amb el sirope de sàvia, discursos per eleccions de pubilles i signar multes de trànsit, l'Adam està molt interessat per la música setentera (sí, les cançons aquelles que duren dotze minuts i tenen molts riffs de guitarra), el cine (li agradaria ser guionista d' obres mestres com "Los Bingueros", "No desearás al vecino del quinto " o "Tápame que tengo frío"). Abans feia karate. Ara es nota que ha perdut l'adreça del gimnàs, però diu que hi tornarà...

¿FUMA, BEU?

Si beu, fuma.